Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Obavijesti

Izmjena trase izvanrednog nužnog prijevoza - linija br. 5

Od ponedjeljka kreće izvanredni nužni prijevoz na području Grada Velike Gorice, koji će povezivati Veliku Goricu i okolna naselja sa Velikim Poljem. Svrha nužnog prijevoza je omogućiti ljudima odlazak na posao i povratak s istog. Prijevoz izvanrednim autobusnim linijama bit će omogućen putnicima uz predočenje valjanih propusnica te za djelatnike u nužnim službama (npr. zdravstvo, vojska, policija, vatrogasci, trgovci) s valjanim iskaznicama.
» Opširnije

Obavijesti

VG Čistoća: Obavijest Pravnim subjektima na području Grada Velike Gorice kojim je obustavljen rad temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH od 19.3.2020.

vgcistocaU cilju sprječavanja mogućnosti širenja epidemije korona virusom Stožer za civilnu zaštite Republike Hrvatske uveo je epidemiološke mjere kojima je dijelu poslovnih korisnika usluga VG Čistoće d.o.o. privremeno onemogućen rad i naloženo zatvaranje objekata iz kojih vrše svoju djelatnost.
» Opširnije

Obavijesti

U Velikoj Gorici 20 oboljelih

czNa današnji dan u Velikoj Gorici je evidentirano 20 oboljelih osoba te još 3 osobe u susjednim općinama. Od danas je na snazi izdavanje propusnica putem sustava e – propusnica. Sve upute za dobivanje propusnica ovim putem moguće je dobiti na linku epropusnice.gov.hr. Za dodatna pitanja oko propusnica koje su u nadležnosti Stožera civilne zaštite (obiteljski razlozi, obrađivanje poljoprivrednog zemljišta) pitanja možete i dalje postaviti na mail stožera stozer.czvg@gorica.hr ili na telefon Stožera 091/9488770 i 099/4231989.
» Opširnije

Obavijesti

Uvode se izvanredne nužne autobusne linije

Grad Velika Gorica osigurao je nužni prijevoz tijekom cijelog tjedna izvanredne autobusne linije za svoje građane do daljnjeg. Svrha nužnog prijevoza je omogućiti ljudima odlazak na posao i povratak s istog.
» Opširnije

Obavijesti

Stožer civilne zaštite apelira na pojačano čišćenje zajedničkih prostora u zgradama

czStožer civilne zaštite Grada Velike Gorice apelira na stanare u stambenih zgradama da vode računa o pojačanom čišćenju zajedničkih prostora i povremenom dezinficiranju ulaza, rukohvata, liftova.
» Opširnije

Obavijesti

Prodavaonice s poljoprivrednim asortimanom i rezervnim dijelovima za mehanizaciju, mogu raditi

mehanizacijaBudući da je započelo vrijeme sjetve i radova na obrađivanju poljoprivrednih površina, na temelju zahtjeva Ministarstva poljoprivrede, nacionalni stožer daje uputu o mogućem radu.
» Opširnije

Obavijesti

Gorica TV: Stožer Civilne zaštite - 30.03.2020.

» Opširnije

Obavijesti

Službene informacije pratite putem aplikacija Telegram i Viber

telvibSve službene informacije Grada Velike Gorice i gradskog Stožera civilne zaštite vezane uz širenje zaraze koronavirusom možete primati preko svojih mobilnih uređaja putem aplikacija Telegram i Viber.
» Opširnije

Obavijesti

Velika Gorica krajem dana bilježi 12, općine 3 oboljela

U Velikoj Gorici trenutno je 12 osoba zaraženih korona virusom. Općina Pokupsko dvoje i općina Kravarsko jednu osobu.
» Opširnije

Obavijesti

Od sutra javljanja gradskog Stožera civilne zaštite uživo

goricatvOd sutra, nedjelje 29.03.2020. svakoga dana u 12:00 sati, možete pratiti javljanja uživo iz Gradske uprave na kojoj će Stožer civilne zaštite Grada Velike Gorice velikogoričku javnost izvještavati o svim relevantnim informacijama vezanim uz epidemiju izazvanu koronavirusom.
» Opširnije

Str. 1 od 123123»102030Zadnja »