Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Najave

Besplatno menadžersko osposobljavanje za mlade velikogoričke poduzetnike

vegoraNakon pokretanja vlastitog „biznisa“ ili samostalnog preuzimanja obiteljskog posla, poduzetnik vrlo brzo uvidi zahtjevnost i izazove donošenja svakodnevnih odluka. Nije neuobičajeno niti pogrešno kontinuirano preispitivati odluke i analizirati da li se povlače pravi potezi u pravo vrijeme, baš naprotiv.
» Opširnije

Najave

Prvi aeromiting: Zrakoplovni dan u subotu u Velikoj Gorici

potpisivanjeGrad Velika Gorica kao organizator, uz potporu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane te domaćinstvo Zrakoplovno-tehničkog centra Velika Gorica u subotu organiziraju zrakoplovni dan u Velikoj Gorici – događanje pod nazivom “AIRVG2017″.
» Opširnije

Najave

Majdak će u Velikoj Mlaki govoriti o novoj poljoprivrednoj politici

lagS ciljem poticanja razvoja poljoprivrede, Grad Velika Gorica organizira Prezentaciju na temu „Nova poljoprivredna politika“. Predavanje će se održati u petak, 12. svibnja, u 19 sati u Vatrogasnom domu u Velikoj Mlaki. Predavač će biti državni tajnik Tugomir Majdak.
» Opširnije

Najave

Atraktivni 'fire combat' u Gorici

vatrogasci1Povodom svetog Florijana Javna vatrogasna postrojba uz suorganizaciju Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice ove subote pripremila je atraktivno vatrogasno natjecanje, prvo takve vrste u Turopolju.
» Opširnije

Najave

SuDjelujte u ozelenjivanju Velike Gorice

drvored3Dođite na seminar o organiziranju zajednice s ciljem kvalitetnijeg upravljanja prirodnim resursima na području Grada Velika Gorica! Četvrtak 20.04.2017. s početkom u 10.00 sati; dvorana Gradske vijećnice, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica
» Opširnije

Najave

Street workout i Mozart za podršku djeci s autizmom

fit2Ove nedjelje, 2. travnja, i u Velikoj Gorici će se obilježiti „Svjetski dan svijesti o autizmu“.
» Opširnije

Najave

Najljepši božićni narodni napjevi na Božiću u Gorici

bozic2Zborovi, KUD-ovi, solisti i tamburaški sastavi i ove će godine nasupiti na tradicicionalnom glazbenom druženju “Božić u Gorici“. Koncert, uz podršku Velikogoričko-odranskog dekanata, organiziraju Grad Velika Gorica i Turistička zajednica Grada Velike Gorice, a održat će se sutra, u petak 30. prosinca u 20 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
» Opširnije

Najave

Za ljepši Božić - dobrotvorni koncert i revija

gkmU srijedu 21.12.2016. u 20.00 sati Gorički klub mladih zajedno sa Gradom Velikom Goricom u Clubu 100 organiziraa Dobrotvorni koncert mladih goričkih glazbenika i reviju mladih goričkih dizajnera. Novac od prikupljenih ulaznica (10 kn ili više, ako možete i želite) biti će doniran Udruzi Nova Budućnost iz Velike Gorice koja brine o mladima.
» Opširnije

Najave

Velika Gorica sutra slavi 21. rođendan

dangradaNa Dan svete Lucije, zaštitnice Velike Gorice, 13. prosinca obilježava se Dan grada. Tom prigodom u 10 sati gradski čelnici položit će vijence na gradskom groblju. Nakon toga u 11 sati održat će se sveta misa u Crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije.
» Opširnije

Najave

Rođendanski koncert Crvene jabuke

trgDan grada Velike Gorice obilježava se 13. prosinca. Tim povodom u nedjelju 11. prosinca održat će se veliki rođendanski koncert Crvene jabuke na Trgu Stjepana Radića s početkom u 21 sat. Predgrupa Crvenoj jabuci bit će TS Harmonija koja će okupljene zabavljati od 19 sati i 30 minuta.
» Opširnije

Str. 1 od 36123»102030Zadnja »