Grad Velika Gorica

Najave

Radionica za poduzetnice povodom Dana žena u Vegori

vegoraRadionica će se održati 05. ožujka 2020. godine od 12 do 16 sati na adresi Vegore, a namijenjena je poduzetnicama koje će kroz interaktivne vježbe u parovima i timovima biti vođene kroz 4 koraka procesa upravljanja promjenama: otkrivanje, vizualizacija, dizajniranje i akcija.
» Opširnije

Najave

'Ispod radara' u Gorici: Dokumentarni film o stvaranju Hrvatskog ratnog zrakoplovstva

ispod-radaraU Kinu Gorica u četvrtak 20.02.2020. će biti prikazan dokumentarno igrani film ‘Ispod radara’ redatelja i scenarista Stipe Majića Pipe u kojemu je obrađen početak formiranja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.
» Opširnije

Najave

Vegora krenula s radionicama za 2020. godinu

vegoraZa naše velikogoričke poduzetnike za početak godine pripremljene su nove radionice vezane za izgradnju konkurentnosti poslovnih subjekata koje ne bi trebalo propustiti.
» Opširnije

Najave

Dan mimoza u subotu – dođite po svoj buketić 20. siječnja 2020.

mimozeVeleučilište Velika Gorica, zajedno gradom Velikom Goricom, Hrvatskom ligom protiv raka, Ligom protiv raka Zagrebačke županije i Poliklinikom Zahi već osmu godinu za redom organizira humanitarnu akciju prodaje mimoza povodom dana posvećenoga prevenciji raka vrata maternice.
» Opširnije

Najave

Konferencija o mogućnostima korištenja sunca za proizvodnju električne energije

solar2Grad Velika Gorica od 2011. godine i pristupanju Sporazumu gradonačelnika teži ka smanjenju emisija stakleničkih plinova kroz povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.
» Opširnije

Najave

VEGORA: Google Digitalna garaža 'Web stranica - kako doći od web posjetitelja do kupca?'

vegoraUkoliko želite saznati najbolji način kako posjetitelje svoje Internet stranice pretvoriti u kupce i učiniti ju zanimljivom posjetiteljima, dođite na radionicu Google Digitalne garaže, u organizaciji VEGORA-e „Web stranica – kako doći od web posjetitelja do kupca?“. Radionica će se održati u četvrtak, 21. studenog 2019. godine, u vremenu od 17:00 do 20:00 sati na adresi VE-GO-RA-e, Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.
» Opširnije

Najave

Poziv: Seminar „Biciklom do cilja - bolja klima za sve“, 26. studenoga 2019. godine u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta

cycleDokument radnog naziva „Analiza stanja i preporuke za unapređenje biciklističke infrastrukture s ostalim preporukama za unapređenje i razvoj biciklizma u Velikoj Gorici“ je u završnoj fazi izrade, te pozivamo sve zainteresirane građane i udruge da dođu na seminar na kojem će biti predstavljeni glavni elementi te će se raspravljati i davati prijedlozi za završnu verziju. Seminar će se održati 26. studenoga 2019. godine u Vijećnici u Pučkom otvorenom učilištu.
» Opširnije

Najave

VEGORA: Erasmus+ projekt FEENICS – radionice za mlade u svrhu poslovne integracije i razvoja

vegoraSteknite vještine za uspjeh u poslovnom svijetu, preuzmite inicijativu i krenite u nove izazove te postanite intrapoduzetnik.
» Opširnije

Najave

15. susret dječjih gradskih i općinskih vijeća Hrvatske u Velikoj Gorici

djeca1U godini velikih i značajnih obljetnica za prava djece, u Velikoj Gorici se 3. i 4. listopada 2019. održava 15. susret dječjih gradskih i općinskih vijeća Hrvatske. Susret se održava na temu: ”Kako i zašto učiti o medijima”. Organizatori Susreta su Savez društava Naša djeca Hrvatske i Grad Velika Gorica.
» Opširnije

Najave

Dani europske baštine u Velikoj Gorici 2019.

mogutiPrema preporuci Europskog vijeća zajednička tema ovogodišnje manifestacije Dani europske baštine je Umjetnost i zabava. Velikogorička manifestacija je od samih početaka (2013. godine) potvrđivala svoju pripadnost europskoj manifestaciji koristeći zajedničku temu kao vodilju za odabir vlastite teme kojom će istaknuti posebnost turopoljske kulturne baštine ali i njezinu pripadnost korpusu europske kulturne baštine. Organizacijski odbor velikogoričke manifestacije odlučio se za naziv #OSLIKAJKULTURU – Murali Turopolja.
» Opširnije

Str. 1 od 42123»102030Zadnja »