Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Najave

Radionica: Tehnike zidnog slikarstva u Starom gradu Lukavcu

lukavecProšle godine u Starom gradu Lukavcu održana je Radionica tradicijskih umijeća potrebnih za obnovu kulturne baštine. Radionica je izazvala veliki interes javnosti te je narasla u višegodišnji projekt kojem je cilj kroz niz tematskih radionica pokazati i promovirati znanje i vještine potrebne za obnovu kulturnih dobara.
» Opširnije

Najave

Dječji tjedan u Velikoj Gorici od 9. do 14. listopada

djecji1Svečanim otvorenjem novog dječjeg vrtića u Velikoj Gorici u ponedjeljak 9. listopada, započeti će ovogodišnji Dječji tjedan u Velikoj Gorici.
» Opširnije

Najave

Dani europske baštine u Velikoj Gorici 2017.

muzejDani europske baštine u Velikoj Gorici su višednevna manifestacija kojoj je cilj promovirati baštinu u najširem smislu. Manifestacija je tematski i vremenski usklađena s nacionalnom i međunarodnom manifestacijom.
» Opširnije

Najave

Biciklijada VG-ZG-VG: Od Gorice do Štrosa

biciklijadaSvi zaljubljenici u bicikliranje još jednom će doći na svoje jer novu biciklijadu pripremila je Ekoregija Velika Gorica pod nazivom “VG-ZG-VG”. Riječ je o prvoj biciklijadi između Velike Gorice i Zagreba koja se održava 16. rujna povodom Europskog tjedna mobilnosti.
» Opširnije

Najave

Prilagodite svoje poslovanje s nadolazećom uredbom o zaštiti osobnih podataka

vegoraEuropska unija donijela je novu uredbu o zaštiti osobnih podataka (tzv. GDPR) kojom se želi zaštiti privatnost pojedinca i svih organizacija.
» Opširnije

Najave

Ne propustite Žirovinu u Turopoljskom lugu

zirVeza Turopoljaca i njihove Velike šume – Turopoljskog luga je trajna i neraskidiva. Lug je ljudima ovoga kraja oduvijek gospodarska osnova, kako za drvo za gradnju domova – čardaka, kurija, tako i za ogrjev, a posebno i u vidu „žirovine“ odnosno omogućavanja ispaše turopoljskih svinja žirom u ovoj šumi.
» Opširnije

Najave

Besplatno menadžersko osposobljavanje za mlade velikogoričke poduzetnike

vegoraNakon pokretanja vlastitog „biznisa“ ili samostalnog preuzimanja obiteljskog posla, poduzetnik vrlo brzo uvidi zahtjevnost i izazove donošenja svakodnevnih odluka. Nije neuobičajeno niti pogrešno kontinuirano preispitivati odluke i analizirati da li se povlače pravi potezi u pravo vrijeme, baš naprotiv.
» Opširnije

Najave

Prvi aeromiting: Zrakoplovni dan u subotu u Velikoj Gorici

potpisivanjeGrad Velika Gorica kao organizator, uz potporu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane te domaćinstvo Zrakoplovno-tehničkog centra Velika Gorica u subotu organiziraju zrakoplovni dan u Velikoj Gorici – događanje pod nazivom “AIRVG2017″.
» Opširnije

Najave

Majdak će u Velikoj Mlaki govoriti o novoj poljoprivrednoj politici

lagS ciljem poticanja razvoja poljoprivrede, Grad Velika Gorica organizira Prezentaciju na temu „Nova poljoprivredna politika“. Predavanje će se održati u petak, 12. svibnja, u 19 sati u Vatrogasnom domu u Velikoj Mlaki. Predavač će biti državni tajnik Tugomir Majdak.
» Opširnije

Najave

Atraktivni 'fire combat' u Gorici

vatrogasci1Povodom svetog Florijana Javna vatrogasna postrojba uz suorganizaciju Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice ove subote pripremila je atraktivno vatrogasno natjecanje, prvo takve vrste u Turopolju.
» Opširnije

Str. 1 od 37123»102030Zadnja »