Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Prijedlog za dogradnju postojećeg parkirališta nasuprot stambene zgrade u ulici Nikole Bonifačića 15

Poštovani,

Nasuprot stambene zgrade u Ulici Nikole Bonifačića 15 nalazi se parkiralište kojim upravlja VG Komunalac gdje je dozvoljeno parkiranje pod kutem od 90 stupnjeva. Na pristupnoj prometnici parkiralištu se uz desni rub ceste parkiraju uzdužno vozila te time otežavaju ulazak/ izlazak vozila na parkiralište kojim upravlja VG Komunalac.
Uz pristupnu prometnicu parkiralištu nalazi se zelena površina k.č. br. 595/4 KO Kurilovec koja je u vlasništvu RH. Uvidom u UPU naselja Velika Gorica na predmetnoj površini nalazi se linija osnovne mreže biciklističkih staza i oznaka pješačke površine. Predmetna čestica je širine cca 6 m.
Predlažem da se na navedenoj čestici razmotri mogućnost dogradnje minimalno parkirališta za uzdužno parkiranje zbog zadovoljenja potrebe pješačkog i biciklističkog prometa koja je predviđena UPU naselja Velika Gorica.Mišljenja sam da će ovaj manji investicijski zahvat olakšati parkiranje na postojećem parkiralištu uz osiguranje novi broj parkirnih mjesta koja će svakako olakšati i poboljšati kvalitetu života u Velikoj Gorici.

Unaprijed zahvaljujem,

Tomislav Brekalo, mag.ing.edif.

parking

2 komentara na: Prijedlog za dogradnju postojećeg parkirališta nasuprot stambene zgrade u ulici Nikole Bonifačića 15

  • Nenad

    Pohvala za prijedlog, nadam se da ce doci do realizacije!

  • Irena

    U potpunosti se slažem sa gore navedenim prijedlogom. Zbog velikog broja korisnika parkirališta od strane stanara stambene zgrade broja 15, isto parkiralište koriste i susjedna zgrada te zbog velike količine automobila novo parkiralište bi bilo najbolje rješenje, a isto tako bi se spriječili budući mogući sudari i štete kada se sa automobilima izlazi iz parkirališnih mjesta uz samu stambenu zgradu.
    Nadam se da će Grad podržati ovaj prijedlog zajedno sa stanarima gore navedene stambene zgrade i susjednih zgrada.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>