- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Prijedlog za dogradnju postojećeg parkirališta nasuprot stambene zgrade u ulici Nikole Bonifačića 15

Posted By exporter-4 On 27.01.2020. @ 08:31 In Građani predlažu | 2 Comments

Poštovani,

Nasuprot stambene zgrade u Ulici Nikole Bonifačića 15 nalazi se parkiralište kojim upravlja VG Komunalac gdje je dozvoljeno parkiranje pod kutem od 90 stupnjeva. Na pristupnoj prometnici parkiralištu se uz desni rub ceste parkiraju uzdužno vozila te time otežavaju ulazak/ izlazak vozila na parkiralište kojim upravlja VG Komunalac.
Uz pristupnu prometnicu parkiralištu nalazi se zelena površina k.č. br. 595/4 KO Kurilovec koja je u vlasništvu RH. Uvidom u UPU naselja Velika Gorica na predmetnoj površini nalazi se linija osnovne mreže biciklističkih staza i oznaka pješačke površine. Predmetna čestica je širine cca 6 m.
Predlažem da se na navedenoj čestici razmotri mogućnost dogradnje minimalno parkirališta za uzdužno parkiranje zbog zadovoljenja potrebe pješačkog i biciklističkog prometa koja je predviđena UPU naselja Velika Gorica.Mišljenja sam da će ovaj manji investicijski zahvat olakšati parkiranje na postojećem parkiralištu uz osiguranje novi broj parkirnih mjesta koja će svakako olakšati i poboljšati kvalitetu života u Velikoj Gorici.

Unaprijed zahvaljujem,

Tomislav Brekalo, mag.ing.edif.

parking [1]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2020/01/prijedlog-za-dogradnju-postojeceg-parkiralista-nasuprot-stambene-zgrade-u-ulici-nikole-bonifacica-15/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/parking.png

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal