Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Pješačka staza u Donjem Podotočju

Poštovani,

Pohvaljujem postavljanje rasvjetnih stupova kod škole u Donjem Podotočju, no možemo li očekivati i pješačke staze obzirom na veliki broj djece koja se tamo kreću? Predložio bih i ležeće policajce.

Josip Mikulec

3 komentara na: Pješačka staza u Donjem Podotočju

  • Hrvoje

    U potpunosti se slažem, nadam se da i mjerodavni dijele naše mišljenje.

  • Zlatko

    Pohvala za rasvjetu ali su stupovi preblizu cesti i bojim se da su potencijalno opasni za promet, također prestavljati će smetnju pri izradi nogostupa, jednog dana, uskoro nadamo se.
    Pješačka i biciklistička staza zasigurno treba, a za uspornike prometa “ležeće policajce” nisam za jer su također neučinkoviti naročito na ovako zavojitoj cesti gdje mogu izbaciti vozilo sa kolnika koje ode, kuda ?, na ovaj stup uz cestu.Nije nam cilj ubiti vozača koji ne poštuje prometna pravila nego ga odgojiti i,ili kazniti.

  • Renata

    U potpunosti se slažem s Zlatkovim komentarom, pješačka i biciklistička staza su važne za sigurnost-neosvijetljena i zavojita cesta su velika opasnot i za pješake i za bicikliste.To se sve odnosi i na Novo Čiće.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>