Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Nogostup u Rakarju

Dragi Grade,

pošto se u Rakarju gradi sportska dvorana, bilo bi u redu i fer da se ljudima koji žive u navedenom mjestu omogući pristojan nogostup, a ne da hodaju po cesti i da pri tom paze kad će ih auto pogaziti, da se ne zablatnjave, upadnu u lokvu i sl.
Molim Vas da se nešto poduzme.

S poštovanjem,

Ines

4 komentara na: Nogostup u Rakarju

  • Darko

    podrzavam prijedlog, vec sam i nekoliko puta postavio to pitanje ovdje graskoj upravi ali se nikad nije pojavilo medu komentarima. prije par godina krenuli su obnavljati ceste po Rakarju i svi smo mislili da ce cijelo naselje dobiti nogostup no eto samo dio Rakarske a ostale ulice nista.

  • Dalibor

    Valjda ce nogostup biti gotov sa dvoranom , kako ce to izgledati kad se politicari budu slikali ispred dvorane, a nogostup razvaljen poslije svih radova….losa reklama…

  • Ivana

    Nadam se da će staviti nogostup prije nego što se dogodi nekakva nesreća. Svakodnevno riskiram svoj život zbog vozača koji ne voze umjerenom brzinom, a navečer je jako loša rasvjeta da te vozači ni ne primijete. Od kada je pao snjeg nitko se nije pobrinio pročistiti pristup pješačkom prelazu preko raskrižja ulice Ivana Pavla II.

  • Darko

    koliko sam uspio saznati, bivsi prestavnik MO Rakarja digao je veliku buru i svadu oko neizgradenog nogostupa i uze ceste od planiranog u ulicama Ilovnjak i Klarici, a sto je bilo predvideno urbanistickim planom. No (ocito) nije nista uspio napraviti pa ovim putem mozemo pitati nadlezne, sto se dogodilo i zasto radovi nisu izvrseni po planu? ili jos bolje, hoce li se ipak to dovrsiti uskoro?


    darko

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>