Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Plaćanje vrtića preko ljeta

Već desetak godina barem jedno moje dijete je smješteno u velikogoričkim dječjim vrtićima. Ove godine prvi put se dogodilo da supruga ima godišnji u trajanju od 4 tjedna u komadu, tako da sin nije išao u vrtić od 30.7. do 27.8., što smo uredno upisali u anketi početkom ljeta. S obzirom da su preko ljeta djeca s triju lokacija u Velikoj Mlaki bila smještena u jednu, pa su tako smanjeni i svi troškovi, očekivali smo da ćemo za tih mjesec dana biti oslobođeni plaćanja naknade. No, u računovodstvu vrtića Lojtrica rekli su nam da po odluci Grada oslobođenja nema ako je dijete boravilo barem jedan dan u bilo kojem kalendarskom mjesecu… Pa, zar postoji itko tko je zaposlen, a da može 5 tjedana biti slobodan u komadu? Molim Gradsku upravu da korigira naputak, u skladu s realnim životnim situacijama, jer sigurno nismo jedini koji su imali sličan problem.

Anđelko Markulin

4 komentara na: Plaćanje vrtića preko ljeta

  • Martina Lončar

    Poštovani,

    nadovezujem se na mail od g. Anđelka Markulina. I sama sam majka djeteta koje vrtić pohađa u gradu Zagrebu, a s područja smo Velike Gorice. Moje dijete vrtić nije pohađalo niti jedan dan u srpnju niti u kolovozu ove godine, a uredno su nam isplaćene uplatnice na pune iznose kao da je dijete redovito pohađalo vrtić. I ja sam mišljenja kako bi nam Grad Velika Gorica ipak trebao izaći u suret, te smanjiti iznos koji je potrebno platiti ukoliko dijete ne bude prisutno u vrtiću niti jedan dan u mjesecu.

    S poštovanjem,

    Martina Lončar

  • Anđelko Markulin

    Nakon tri mjeseca, i 675 prikazivanja ove poruke, nema nikakvog odgovora. Pa bih molio…

  • božidar

    moji klinci idu u ciciban kraj trga Stjepana Radića i uvijek kad su ostali doma cjeli mjesec platili smo samo pola iznosa.
    to riješite sa tetom,direktoricom vrtića i najavite izostanak djeteta barema sam ja tako radio i nemam problema.

  • Sanja Črnjak

    Moja djevojčica ide u DV Žirek i isto tako preko ljeta nije išla ni jedan dan 7.og ni 8.og mjeseca i platili smo pola iznosa,tako nam je rečeno na početku na sastanku.Ako dijete bude samo jedan dan od cijelog mjeseca u vrtiću plaća punu cijenu.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>