Grad Velika Gorica

Vijesti

Vrijedna donacija Euroherca Zajednici kulturno-umjetničkih udruga

euroherc1 Euroherc osiguranje doniralo je 50.000 kuna Zajednici kulturno-umjetničkih udruga Grada Velike Gorice. Dio je to Eurohercove akcije “20 darova za 20 godina” kojom ova hrvatska osiguravateljska kuća obilježava dvadeset godina potojanja, a tijekom koje će uručiti dvadeset donacija u ukupnom iznosu od milijun kuna.

Donaciju predsjedniku Zajednice kulturno-umjetničkih udruga grada Velike Gorice Vladimiru Štarkelju uručio je direktor velikgoričke podružnice Euroherca Krešimir Beloša Fijan, na prigodnoj svečanosti u OŠ Velika Mlaka.

- Donacija Velikoj Gorici je namijenjena da naši mladi se bave očuvanjem naše baštine i tradicije. Sretni smo što kao jedna uspješna tvrtka možemo svojih 20 godina proslaviti na način da pomognemo u radu i napretku Zajednice kulturno umjetničkih društava Grada Velike Gorice – izjavio je Beloša Fijan.

Simboličnom uručenju donacije nazočio je i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić koji je zahvalio Eurohercu na vrijednom daru velikogoričkim folklornim i drugim društvima koje okuplja Zajednica.

- Svaka nošnja koja će se kupiti za one najmlađe, u njima će naša djeca nastupati i promovirati naše Turopolje. Zajednica KUD-ova je jako velika. Ima ukupno oko 2000 članova od čega sigurno 700 djece i svaki ovakav poklon daje njima podršku da rade dalje – rekao je gradonačelnik Barišić.

euroherc2euroherc3euroherc4euroherc5