- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Vrijedna donacija Euroherca Zajednici kulturno-umjetničkih udruga

Posted By Gorica.hr On 05.06.2012. @ 06:44 In Vijesti | Comments Disabled

euroherc1 [1] Euroherc osiguranje doniralo je 50.000 kuna Zajednici kulturno-umjetničkih udruga Grada Velike Gorice. Dio je to Eurohercove akcije “20 darova za 20 godina” kojom ova hrvatska osiguravateljska kuća obilježava dvadeset godina potojanja, a tijekom koje će uručiti dvadeset donacija u ukupnom iznosu od milijun kuna.

Donaciju predsjedniku Zajednice kulturno-umjetničkih udruga grada Velike Gorice Vladimiru Štarkelju uručio je direktor velikgoričke podružnice Euroherca Krešimir Beloša Fijan, na prigodnoj svečanosti u OŠ Velika Mlaka.

- Donacija Velikoj Gorici je namijenjena da naši mladi se bave očuvanjem naše baštine i tradicije. Sretni smo što kao jedna uspješna tvrtka možemo svojih 20 godina proslaviti na način da pomognemo u radu i napretku Zajednice kulturno umjetničkih društava Grada Velike Gorice – izjavio je Beloša Fijan.

Simboličnom uručenju donacije nazočio je i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić koji je zahvalio Eurohercu na vrijednom daru velikogoričkim folklornim i drugim društvima koje okuplja Zajednica.

- Svaka nošnja koja će se kupiti za one najmlađe, u njima će naša djeca nastupati i promovirati naše Turopolje. Zajednica KUD-ova je jako velika. Ima ukupno oko 2000 članova od čega sigurno 700 djece i svaki ovakav poklon daje njima podršku da rade dalje – rekao je gradonačelnik Barišić.

euroherc2 [2]euroherc3 [3]euroherc4 [4]euroherc5 [5]


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2012/06/vrijedna-donacija-euroherca-zajednici-kulturno-umjetnickih-udruga/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/euroherc1.jpg

[2] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/euroherc2.jpg

[3] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/euroherc3.jpg

[4] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/euroherc4.jpg

[5] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/euroherc5.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal