Grad Velika Gorica

Obavijesti

Pišem ti pismo… Natječaj za naj pismo

knjiznicaGradska knjižnica Velika Gorica povodom Svjetskog dana pisanja pisama koji se širom svijeta obilježava 11. svibnja organizira natječaj za naj pismo. Pisati možete kome god poželite: nekome koga poznajete, koga volite ili ne volite, izmišljenom prijatelju, književnom liku, glumcu ili pjevaču… Bitno je da pisma na adresu Knjižnice stignu u papirnatom obliku i da budu poslana putem pošte u periodu od 16. travnja do 1. svibnja 2012..

O naj pismu odlučit će žiri u kojem su književnica Darija Žilić, profesorica i književnica Jasminka Tihi Stepanić i ravnateljica Gradske knjižnice Velika Gorica Katja Matković Mikulčić.

Pisma šaljite na adresu:

Gradska knjižnica Velika Gorica
Natječaj za naj pismo
Zagrebačka 37
10410 Velika Gorica

… a svoje podatke – ime i prezime, adresa, broj telefona ili mobitela, te e-mail (ako ga imate) – u zasebnoj zatvorenoj koverti priložite pismu. Pismo potpisujete šifrom koju zapisujete i na kovertu s podacima; sve ove mjere opreza poduzimate kako bi žiri sasvim neopterećeno mogao odlučivati o najboljemu ili najboljoj… i kako bi vas mogli kontaktirati kad osvojite jednu od nagrada!

A nagrade su knjige, bookmarkeri, godišnje članstvo u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, iznenađenja iz Hrvatske pošte… o dodjeli ćete biti na vrijeme obaviješteni. Dodjeljujeju se tri glavne i nekoliko utješnih (ali isto tako vrijednih) nagrada, zato potražite inspiraciju – sjetite se starih prijatelja, zaljubite se ili naljutite, reagirajte, pišite nezaustavljivo, romantično, umiljato ili kontroverzno – i sve pošaljite na adresu gradske knjižnice.