- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Pišem ti pismo… Natječaj za naj pismo

Posted By Gorica.hr On 12.04.2012. @ 06:52 In Obavijesti | Comments Disabled

knjiznica [1]Gradska knjižnica Velika Gorica povodom Svjetskog dana pisanja pisama koji se širom svijeta obilježava 11. svibnja organizira natječaj za naj pismo. Pisati možete kome god poželite: nekome koga poznajete, koga volite ili ne volite, izmišljenom prijatelju, književnom liku, glumcu ili pjevaču… Bitno je da pisma na adresu Knjižnice stignu u papirnatom obliku i da budu poslana putem pošte u periodu od 16. travnja do 1. svibnja 2012..

O naj pismu odlučit će žiri u kojem su književnica Darija Žilić, profesorica i književnica Jasminka Tihi Stepanić i ravnateljica Gradske knjižnice Velika Gorica Katja Matković Mikulčić.

Pisma šaljite na adresu:

Gradska knjižnica Velika Gorica
Natječaj za naj pismo
Zagrebačka 37
10410 Velika Gorica

… a svoje podatke – ime i prezime, adresa, broj telefona ili mobitela, te e-mail (ako ga imate) – u zasebnoj zatvorenoj koverti priložite pismu. Pismo potpisujete šifrom koju zapisujete i na kovertu s podacima; sve ove mjere opreza poduzimate kako bi žiri sasvim neopterećeno mogao odlučivati o najboljemu ili najboljoj… i kako bi vas mogli kontaktirati kad osvojite jednu od nagrada!

A nagrade su knjige, bookmarkeri, godišnje članstvo u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, iznenađenja iz Hrvatske pošte… o dodjeli ćete biti na vrijeme obaviješteni. Dodjeljujeju se tri glavne i nekoliko utješnih (ali isto tako vrijednih) nagrada, zato potražite inspiraciju – sjetite se starih prijatelja, zaljubite se ili naljutite, reagirajte, pišite nezaustavljivo, romantično, umiljato ili kontroverzno – i sve pošaljite na adresu gradske knjižnice.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2012/04/pisem-ti-pismo%e2%80%a6-natjecaj-za-naj-pismo/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/knjiznica.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal