Grad Velika Gorica

Vijesti

Završena škola klizanja za vrtićku djecu

kljucicMališani iz velikogoričkih dječjih vrtića završili su prvi stupanj škole klizanja. Školu je na izletištu Ključić Brdo pohađalo 580 djece iz sva četiri gorička vrtića, a u sufinanciranju troškova sudjelovao je Grad Velika Gorica osiguravajući autobusni prijevoz.

Mališani su učili pod stručnim vodstvom instruktora i danas primili svoje diplome, a zadovoljstvo trenutka s njima je podijelio i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

- Zadovoljan sam ovim programom, a još zadovoljniji što na licima klinaca vidim da su i oni. To je još jedan od načina na koje Grad pokušava podići standarde i voditi računa o svojim najmlađim sugrađanima – istaknuo je gradonačelnik Barišić uz napomenu kako je Grad osigurao 500 tisuća kuna ove godine za otvaranje novih vrtićkih grupa. – Dodatne grupe sigurno neće riješiti problem sve neupisane djece, ali gradnja novog vrtića hoće. Idejni projekt za vrtić u velikoj Mlaki je pri samom kraju i uskoro očekujemo njegovu predaju na traženje lokacijske dozvole – objavio je Barišić.