- Grad Velika Gorica - http://www.gorica.hr -

Završena škola klizanja za vrtićku djecu

Posted By Gorica.hr On 17.02.2012. @ 17:01 In Vijesti | Comments Disabled

kljucic [1]Mališani iz velikogoričkih dječjih vrtića završili su prvi stupanj škole klizanja. Školu je na izletištu Ključić Brdo pohađalo 580 djece iz sva četiri gorička vrtića, a u sufinanciranju troškova sudjelovao je Grad Velika Gorica osiguravajući autobusni prijevoz.

Mališani su učili pod stručnim vodstvom instruktora i danas primili svoje diplome, a zadovoljstvo trenutka s njima je podijelio i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

- Zadovoljan sam ovim programom, a još zadovoljniji što na licima klinaca vidim da su i oni. To je još jedan od načina na koje Grad pokušava podići standarde i voditi računa o svojim najmlađim sugrađanima – istaknuo je gradonačelnik Barišić uz napomenu kako je Grad osigurao 500 tisuća kuna ove godine za otvaranje novih vrtićkih grupa. – Dodatne grupe sigurno neće riješiti problem sve neupisane djece, ali gradnja novog vrtića hoće. Idejni projekt za vrtić u velikoj Mlaki je pri samom kraju i uskoro očekujemo njegovu predaju na traženje lokacijske dozvole – objavio je Barišić.


Article printed from Grad Velika Gorica: http://www.gorica.hr

URL to article: http://www.gorica.hr/2012/02/zavrsena-skola-klizanja-za-vrticku-djecu/

URLs in this post:

[1] Image: http://www.gorica.hr/wp-content/uploads/kljucic.jpg

Grad Velika Gorica - Gorica.hr - Službeni gradski portal