Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Parkiranje kod OŠ Nikole Hribara

Svakog jutra, a pogotovo kišnog, na prilazu OŠ Nikole Hribara nastaje opći kaos. Naime, do velikog parkirališta vodi dvosmjerna ulica u kojoj redovito jedna traka, ona koja vodi prema školi, bude zakrčena automobilima koji tamo eto zastanu da djeca izađu ili parkiraju kako bi roditelji otpratili djecu u školu. Posljedica toga je ta da prilikom ulaska tj izlaska s parkirališta nastaje metež jer naravno – vozi se naizmjenično jednom slobodnom trakom.
Također, školski autobusi moraju djecu iskrcati na glavnoj prometnici. Na parkiralištu redovito ima slobodnih mjesta, a zanimljivo je i to da je udaljenost od tih nepropisno parkiranih automobila do školskih vrata VEĆA od one koju je potrebno prijeći od parkirališta do ulaza u školu. Zanima me može li se uspostaviti kakav red, ako nikako drugačije novčanim kaznama za nepropisno parkiranje? U protivnom, šteta je uloženog novca u autobusno okretište kad autobusi uopće ne mogu doći do istog.

Sandra

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>