Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Rasterećenje ulice Slavka Kolara

Poštovani,

molim da se razmotri rasterećenje ulice Slavka Kolara, autobusni promet prema okolnim selima je prebačen na ovu ulicu koja je preopterečena sa automobilima i kamionima u toj mjeri da se ne može priječi cesta na pješačkom prijelazu.
Da li se može autobusni promet prebaciti na Kurilovečku ulicu kao što je do nedavno bilo i da li će se otvarati alternativne ulice kako bi se ulica Slavka Kolara rasteretila ?

S poštovanjem

Ivan Bukvić

3 komentara na: Rasterećenje ulice Slavka Kolara

  • hercul

    mislim da se to neće dogoditi. previše novaca je utrošeno da se rastereti zagrebačka ulica koju gradske vlasti žele pretvoriti u šetnicu (iliti palanački korzo) da bi kod memija ili mete (oni, palanački prvaci) mogli jesti sladoled a da ih ne opterećuje promet koji će usmjeriti kroz nekad mirne goričke kvartove. tako se jednima smanjuje vrijednost nekretnina, a drugima povećava (memiju, meti itd.)

  • Damir

    Nešto si ti pobrkao poštovani Hercule. Palankama kroz sam centar prolazi magistralni promet, kao što prolazi kroz centar Gorice. Kad sjedneš sa suprugom i djecom na sladoled, a dva metra od tebe tutnje šleperi i autobusi. Tako ti je to u palankama.
    U gradovima postoje pješačke zone u kojima na miru šećeš, jedeš sladoled, piješ kavu, obilaziš galerije i muzeje.
    A, kaj se tiče Memija i Mete… Zakaj ste prodavali zemlju? Mogli ste i vi raditi sladoled i kremšnite. Samo lakše je prodati djedovinu i kupiti si golfa. Ili sagraditi vikendicu na Viru. Onak, na divljaka.

  • hercul

    naravno, uvijek se nađe i pokoji palanački dušebrižnik da obrani memija i metu i održi lekciju o nekretninama i golfovima. pa ima u gorici još lokacija pogodnih za proizvodnju sladoleda i pečenje ćevapa. i nisu uz cestu. tko voli jesti svoj luk i ćevape uz cestu neka jede kod memija, a tko to želi u miru nek ide na sladoled i šetnjicu na neko mirnije mjesto. šalu na stranu, htio sam samo upozoriti na činjenicu da prebacivanje prometa na nove prometne pravce umanjuje vrijednost življenja i financijsku vrijednost na lokacijama uz te prometne pravce, a ukidanje prometa na postojećim pravcima podiže vrijednost uz te pravce.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>