Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Dezinsekcija komaraca

U vezi članka “Dezinsekcija komaraca” u kojem piše da je izvršena ali malo kasno jer se birao izvođač, mislim da bi onda trebali ponoviti još jednom dezinsekciju, jer ih ima na milijarde i ne da se normalno živjeti pored njih, djeca su katastrofalno izbodena a ne možemo ih držati zatvorene u kući.

Valentina

5 komentara na: Dezinsekcija komaraca

  • Marina

    Predlažem onima koji provode dezinsekciju, da svrate i do Gradića jer se nemože niti približno normalno funkcionirati od komaraca koji nas proždiru i unakažuju nam djecu. Svaki komarac kojeg sam ja smaknula je bio pun krvi ko zna čije i neginu nam zaraze. Poduzimam sve korake da nas zaštitim ali nema rezultata.Narukvice, sprejevi, B kompleksi, češnjak.:(, no dali je to sve što koristimo i stavljamo na sebe manje otrovno nego zaprašivanje komaraca iz zraka, to je moje nagradno pitanje???

  • martina

    ja i moja obitelj živimo u Jagodnom uz rijeku Odru, bila je i poplava i dugo se zadržala voda. Sada kad su se izlegli komarci, to je prestrašno. Dijete mi ima ubode po cijelom tijelu, vani se ne može biti jer komarci ulaze u oči napadaju cijeli rojevi, a oni su prenosnici zaraznih bolesti, zato vas molim da oni koji provode dezinsekciju da to naprave pod hitno.

  • Dubravka

    Citala sam da je bo zaprasivanje komaraca u Kolodvorskoj ulici ali nismo primjetili da ih ima manje,zivim u dijelu Kolodvorske gdje se izvode gradjevinski radovi ulica je zatvorena pa mislim da oni koji zaprasuju komarce nisu ni stigli do nas jer mi nemozemo biti vani sa dijecom koliko nas pikaju.Zato bi bilo dobro da se ponovi zaprasivanje u Kolodvorskoj gdje grade rotor da se provuku nekako do nas da I mi mozemo se igrati vani sa nasom dijecicom! :-)

  • Jelena

    Ista stvar u Donjoj Lomnici, trebali su zaprašivati 30.7., ali komaraca je samo više…očito nisu niti bili, svi smo šareni od uboda..Mene zanima kada će Grad ispoštovati svoje odluke i obećanja, ovo više nije normalno, čovjek ne može izaći van

  • Damir

    Prijedlog da Hitno obnovite staništa šišmiša .Jedan šišmiš pojede u jednom letu u sumrak od 600 do 700 jedinki komaraca .
    Gradonačelniče ovo možete rješiti vrlo brzo .LP.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>