Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Parkiranje

Trebali bi hitno poraditi na nepropisnim parkiranjem u gradu. To je prava anarhija. Treba kupiti ili unajmiti pauk službu i redare koji bi to radili promtno. Nadam se da će te ozbiljno shvatiti ovaj problem u gradu i tako i reagirati.
Hvala i lijep pozdrav.

Rudi Gajšek

3 komentara na: Parkiranje

  • goran

    U potpunosti se slažem s izjavom uvaženog kolege gosp. Gajšeka.

  • zlatko filipančić

    Također se slažem sa izjavom o nepropisnom parkiranju ali možda bi trebalo malo fleksibilnosti kad su neka događanja u gradu.Naime o čemu se radi.U subotu 22.5.2010. bilo je u crkvi BDM primanje sakramenta Svete potvrde pa su se ljudi parkirali posvuda.Gledam parkiralište kod parka koje je bilo popunjeno i to većinom registarskih oznaka drugih gradova koji vjerojatno nisu znali za naplatu parkiranja.Dolaze i pazite, dvoje djelatnika(žensko i muško)VG Komunalca i brže bolje stavljaju kazne dok traje misa.Kad je misa prošla parking je ostao pust a vlasnicima vozila ostala gorčina gostovanja u našem gradu.Poslije istim djelatnicima nije bilo ni traga.

  • Pajdo

    Potpuno se slažem za parkiranje u gradu,zelene površine,nogostupi,biciklistićke staze,na voznom traku,ugibalištima autobusa i dr.izglea da tu niko nije odgovoran.
    Što se tiće mise,isti to neka rade u svom gradu.takvo vladanje pojedinaca ne bi trebalo pustiti ni na misu.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>