Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Dječja igrališta

Ovo je zapravo i molba kako bi se ogradila dječja igrališta u Lomničkoj ulici.Kako je poznato to je glavna prometnica prema ŠRC-u UDARNIK,te je velika opasnost od naleta na djecu.U vrijeme utakmica ikli treninga tom ulicom prođe i do 200 automobila u vrlo kratkom roku.ovo je molba svih rodizelja koja dovode svoju djecu na ta igrališta.unaprijed zahvaljujemo.

Juraj Veselić

2 komentara na: Dječja igrališta

  • Josip

    Slazem se,i neznam kaj se tolko ceka s tim?Vec je bilo govora o tom i u bivsoj GRADSKOJ CETVRTI ali ocito neki cekaju da se dogodi neka glupost ko i s onim toboganom na Udarniku.

  • Maja

    Ograda oko tih parkića, isto kao i preuređenje parkića kod skretanja za Udarnik je stvarna potreba. Djeca se rastče igrajući se u parkiću i nehotice trčeći za loptom izlijeću na cestu. Parkić se nalazi točno između tri prometne ceste i u neposrednoj blizini raskršća. Mislim da je visoka ograda oko parka idealno riješenje i smatram da s obzirom na sigurnost djece u prometu nije velika investicija. Isto tako, često se dogodi da u parku borave i dolaze životinje lutalice i na površinama parka vrše nuždu nakon čega se mala djeca tamo igraju. Visoka ograda bi riješila i taj problem. Djeca se i boje nekih životinja a i roditelji u tome ne zaostaju s obzirom da ne znamo čije su te mačke i psi te jesu li redovito cijepljeni.
    Isto tako, apeliramo da se u parkiću zamijene ili poprave neispravne igračke te povremeno nešto i nadoda kako ne bi s djecom morali stalno odlaziti na igru u parkove automobilom, i to po mogućnosti u Zagreb. Želimo da i naša djeca imaju parkić u svom kvartu. Djece je puno, ali parkić posjećuju sve rijeđe zbog gore navedenih problema.
    Apeliram na gradska tijela zadužena za uređenje dječjih parkova u Velikoj Gorici da posjete ovaj parkić neposredno nakon skretanja za Udarnik, u Fabijančićevoj ulici i iznađu riješenje za našu djecu i roditelje u pratnji.
    Unaprijed zahvaljujem.
    Maja Đumlija

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>