Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Neiskorišteni domovi

Poštovani,

Zadovoljstvo mi je vidjeti da se u našim, dosada neiskorištenim, domovima počelo nešto i događati. Priredba u domu u Petrovini povodom Sv. Nikole bila je pun pogodak i za svaku je pohvalu. Predlažem održavanje sportkih aktivnosti (kao aerobik, fitnes, pilates i/ili sve u kombinaciji) u tim istim domovima i to u večernjim satima, poslije 20,00 kako bismo i mi, zaposleni, mogli dolaziti i baviti se nekom od sportskih aktivnosti. Znači, potreban je trener/ica, koji bi se financirali od mjesečnih članarina pa ko voli nek izvoli….

S poštovanjem
Ksenija Janječić

1 komentar na: Neiskorišteni domovi

  • Stjepan

    U vezi odličnog prijedloga poštovane Ksenije, mislim da nije problem u treneru nego u financiranju takvih projekata. Budući da bi na takve aktivnosti bili zainteresirani ili dolazili najviše 5-10 ili 20 članova njihove članarine nebi bile dostatne. No uz neku pomoć gradske uprave, resora za zdravstvenu i sportsku prevenciju mogao bi se projekt ostvariti.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>