Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Komentar na Aktualni sat

Upravo otvorih link Aktualni sat 4. sjednice Gradskog vijeća i nesto sam primjetio. ne, nisam citao do kraja jer je predugacko i mislim da bi trebalo negdje ispisati samo odluke. Medutim, poruka za sve vijecnike, gradonacelnika, dogradonacelnika i ostale koji tamo sjede. Molim vas, pokusajte malo manje vremena trositi na formalnosti tipa u svakom obracanju ‘dragi gradonacelnice, uvazeni kolege bla bla bla’ i vise se posvetiti konkretnim rjesavanjima problema i odlukama. Ama bas svako obracanje pocinje time.

Pozdrav,


Darko Kovac

1 komentar na: Komentar na Aktualni sat

  • zlatko filipančić

    S.lažem se sa ovim komentarom i ako mogu samo primjetiti kako je gradonačelnik zaobišao istinu kad je odgovarao u vezi T.Varge.Naime morao je reči kako je to politička smjena jer kako inače protumačiti dolazak na upravno vijeće K.Hubaka koji nije član i još je isti vodio sastanak.Također je trebao reči kako to vijeće nema legitimitet , čini mi se da bi bilo fer prema čovjeku koji je unazad 20 god.učinio najviše za vatrogastvo ovoga grada.Pozdrav.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>