Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Uvođenje autobusne linije

Poštovani,

Živim u Gradićima i želim reagirati na izmjenu voznog reda na liniji Petrovina-Gradići-Lomnica-Zagreb. Naime, autobus koji je do sada polazio iz Gradića u 7.05 po novom kreće iz Petrovine u 7.10.
Danas smo tim autobusom stigli u Zagreb (Glavni kolodvor) u 8,03 jer u to vrijeme upadamo u najveću gužvu i vožnja od Petrovine do Zagreba traje 50-ak minuta. (Po prijašnjem voznom redu dolazili smo u Zagreb oko 7,40).
Budući da već 25 godina nije mijenjan vozni red (zapravo jest, subotom su ukinute neke linije a da i ne govorim da nedjeljom ova linija uopće ne prometuje!) možda bi sad bio trenutak da se učini nešto da se putovanje na posao makar u „špicama“ malo poboljša.
Rješenje bi bilo kad bi se između spomenute linije koja kreće u 7.10 iz Petrovine i ranije linije (6.35 iz Petrovine) ubacio jedan autobus koji bi kretao u 7.00 ili nešto ranije, iz Gradića. Vjerujem da bi mnogi izbjegli jutarnje stresove na putu do posla.

U očekivanju odgovora, s poštovanjem,

Nada Viceban

5 komentara na: Uvođenje autobusne linije

  • JOSIP LUČAN

    Poštovani,
    dali je moguće da autobusna linija VELIKA GORICA-KOZJAČA ide kroz ŠILJAKOVINU zaseok LUČANI ( ulica Đure Lučana) i tako skrati udaljenost mještana (Lučani i Raki ) sa 2 km na nekoliko stotina metara .
    U koliko je to moguće mještani bi bili jako zahvalni, vrijeme puta ostalih nebi se povečalo za 5 minuta, a inače širina ceste zadovoljava ( ista kao i za Kozjaču )- vozi Školski autobus.

    S poštovanjem,

    Josip Lučan,struč.spec.ing.el.

  • Vlasta Vasilj

    Dolazim na posao u Veliku Goricu svaki dan vlakom iz Siska.Na žalost u vrijeme dolaska vlaka nema autobusa kojim bih mogla doći do centra grada tj, do Doma zdravlja gdje radim.
    Molim Vas možete li kako riješiti ovaj problem prijevoza kako ljudi ne bi morali biti orijentirani isključivo na vlastiti prijevoz ili prisiljeni pješačiti oko 2 km.

    Hvala na razumijevanju.
    Vlasta Vasilj

  • Iva

    trebala bi se poboljšati linija 310 Petrovina-gradići-lomnica- glavni kolodvor i između 7.10 i 11.30 jer u to vrijeme nema nijednog autobusa koji vozi za zagreb, tu bi se trebalo ubaciti par buseva, npr. u 8,9,10, 11 sati za zagreb . I subotom također poboljšati taj prijevoz,a za nedjelju da ne govorim.

  • Iva

    ubacili su sad bus u 7 sati, 10 minuta ranije nego prije,ali to nije dovoljno, hoćemo bus između 8 i 11.30 za zagreb i iz zagreba, valjda to nije toliko problem, u 8,9,10 i 11 sati

  • lucija

    zaista autobusna linija 310 Petrvina-Zagreb je katastofa.
    Na rubu grada smo a tako daleko ! neznam dali se netko zapita kako se voziti u tako malim i prljavim busevima po sat vremena kada je pretrpan purnicima .
    Razmak 7.10.i 11.30 je očajan , mi koji smo vezani za javni prevoz nemožemo učiniti ništa . Ali gospodo provozajte se vi malo njima i pa ćete osjetiti kako sve funkcionira.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>