Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Sanacija ulice Matije Gupca

Poštovani,
Moj prijedlog je da se napokon sanira i/ili asfaltira ulica Matije Gupca Velika Gorica?

Naime, raskopana je još prije godinu dana, stavljen je makadam i to je to. Sada makadama više nema nego su same rupe. Također skinuta je i tabla „Ulica Matije Gupca“ koja nikada nije vraćena. Hidrant nam stoji nasred „ceste“ i moramo ga zaobilaziti svaki puta kada prolazimo. Cesta nam stalno praši pa su nam stanovi puni prašine. Kada padne kiša ne može se pješke preći cesta bez čizama ili visokih cipela.

Molimo za pomoć.

Puno hvala!

Daniel Matijašić

Slike od danas duž ulice i ispred ulaza:

mgupca1 mgupca2

4 komentara na: Sanacija ulice Matije Gupca

  • nikola

    Ovo nije prvi put da se netko obraća gradu što se tiče ulice Matije Gupca…. Čini mi se da su nas gospoda iz grada zaboravili, kao da ne postojimo. Obnavljaju se mnoge druge ulice u gradu koje su i kasnije od naše razrovane, ali naša ne!!!!
    Navodno ima veze sa nerješenim imovinsko pravnim odnosom što se tiče dvorišta koje bi trebalo otkupiti od stanara koji stanuje na početku ulice, a radi proširenja iste, ali navodno da nije toliko do njega koliko do grada…
    Kako sam i sam tražio u gradu da mi se objasni što je sa našom ulicom, službenik koji me je primio objasnio mi je da su novci koji su bili predviđeni za sanaciju potrošeni, a da do daljnjeg nismo niti u jednoj stavci koja se tiče obnove i sanacije ulice, pa čak i za sljedeću godinu…
    Što kažete na to???
    Volio bih da to nije točno, ali sve je kod nas moguće!!!!!!

  • Tomislav

    Ja se nadam da će problem ubrzo biti riješen, ali mišljenja sam da neće biti tako. Ne zna se samo je li gore po ljeti (kada se diže prašina) ili zimi (kada nastanu velike grabe). Nešto se hitno treba poduzeti.

  • nikola

    Evo dolaze nam ponovno lijepi dani,,,, Cijela Gorica je živnula pa i radovi po nekim ulicama.. Vidim u blizini Konzuma radi se jedna mala uličica ali kod nas se ponovno ništa ne događa… Pitam se ponovno kada će se početi nešto raditi i u ulici Matije Gupca….
    Djeca nam idu u školu i svakodnevno strahujemo ne samo kako će proći kroz našu ulicu, nego da li će ih možda pogaziti koji auto dok hodaju dijelom ulice Nikole Tesle koja niti ima nogostupe i koja je također sva izrovana i puna rupa… Sramota,,, Kako veli jedan pročelnik u gradskoj upravi “”" pa vi mislite da živite na Beverli hilsu”"??

  • ivan

    Na ulici Matije Gupca ide obrnutim sljedom.Ulica je privatno vlasništvo.Grad nije otkupio zemljište i to je sporno.Možete pogledati u gruntovnici na internetu pod katastarska opčina Kurilovec br 64 oranica u Kurilovcu.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>