Grad Velika Gorica

Građani predlažu

Autobus do Ključić brda

Poštovani,
već godinama se borimo za školski autobus za našu djecu, no nažalost zapelo je zbog nezainteresiranosti roditelja Male i Velike Bune kojima svaka linija odgovara.Pa smo se sa time pomirili ali smo pisali zamolbe ZET-u I POGLAVARSTVU da barem linija Velika Gorica-Velika Buna kojom naša djeca putuju skrene za Ključić Brdo kako naša djeca ne bi pješačila 2-3 km do stanice. Napomimjem da tehnička mogučnost postoji jer postoji okretište, a isto tako autobus na toj liniji stoji nekih 15 min u Velikoj Buni. U ZET-u su nam rekli da poglavarstvo mora nešto sufinancirati (iako ne znam zašto jer tom linijom putuju i ostali putnici i srednjoškolci za koje roditelji plaćaju dio za pokaz.
Zamoljavam Vas da još jednom razmotrite ovaj “problem”, te ga pozitivno rješite u korist naše djece, pa da barem linija jutarnja, popodneva i večernja kojom djeca idu u školu i doma napravi krug do nas.

Sa štovanjem
Marijana A.

Komentar

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>