Grad Velika Gorica

Obavijesti

StartupVG IT akademija – prekvalifikacijski program za nezaposlene

startupitGrad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 11. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanja Voditelj projekta/IT analitičar i Softver tester.

Program je namijenjen nezaposlenim osobama, prijavljenima u evidenciju HZZ-a, traje 6 mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave od 3 mjeseca i rada u nekoj od IT tvrtki u trajanju od 3 mjeseca. Uvjet za upis je za zanimanje Voditelj projekta/ IT analitičar je VŠS, za za zanimanje Softver tester je SSS.
Zainteresirani kandidati proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Najbolji kandidati bit će pozvani na razgovor u tvrtke koje će odabrati 10 polaznika. Iako je primarni cilj ovog programa edukacija i stjecanje iskustva, većina polaznika koji uspješno završe program ostaju raditi u mentorskoj tvrtki.
Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori renomirane IT tvrtke. Planirani početak edukacije je krajem prosinca.
Za vrijeme trajanja programa polaznici primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete do 15. studenoga 2023. OVDJE. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098 469 426.