Grad Velika Gorica

Covenant of Mayors

Obavijesti

Natječaj za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti za 2016. godinu

Temeljem članka 13. Pravilnika o kriterijima i načinu dodjele potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti (Službeni glasnik Grada Velike Gorice broj: 1/2015. ) raspisan je Natječaj za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti za 2016. godinu.

Predmet ovog Natječaja je dodjela bespovratnih financijskih sredstava (potpora) Grada Velike Gorice za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih, i proizvodnih obrtničkih djelatnosti. Korisnici potpora su:
- obrti
- mala i srednja trgovačka društva u vlasništvu fizičkih osoba upisana u evidenciju o pravnim osobama i radnicima koji obavljaju djelatnost na obrtnički način.

Korisnici potpora trebaju imati sjedište, a obrtnici i prebivalište na području Grada Velike Gorice i obavljati tradicijsku, deficitarnu i proizvodnu obrtničku djelatnost.

Natječaj će se objaviti na stranicama Grada Velike Gorice i na oglasnoj ploči gradske uprave.

Zahtjevi se podnose do 25.05.2016. godine

Sve informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Velika Gorica, Šetalište F. Lučića 15 ili na telefon: 555 9436

Cjeloviti tekst natječaja, te potrebne obrasce možete pronaći u priloženoj dokumentaciji.

Priloženo:

Natječaj – dokumentacija (ZIP)