Grad Velika Gorica

Iz medija

Velikogoričani zadovoljni, nije bilo problema zbog snijega

snijegVelikogoričani mogu biti zadovoljni – ovogodišnji snijeg u šestom po veličini gradu u Hrvatskoj nije stvarao baš nikakve poteškoće.

Dapače, gradske prometnice, 58 kilometara pješačkih staza, 39 autobusnih stajališta i 12 javnih parkirališta u Velikoj Gorici još jučer rano ujutro bili su očišćeni, bez obzira na to što je snijeg noć prije neumorno padao.

Zimska služba VG Komunalca, koja je podijeljena na malu i veliku, odradila je tako, složit će se brojni Velikogoričani, nakon dugo godina odličan posao, čime je ispunjeno i obećanje direktora tvrtke Dragana Perića, koji je još za prvih pahulja kazao da će sve tamošnje prometnice biti uredno očišćene od snijega.
Velikogorička velika zimska služba, inače, raspolaže s 43 ekipe – pet ih je iz VG Komunalca, a ostatak su kooperanti koji su na javnom natječaju dobili posao čišćenja snijega.
– Do sada smo za zimsku službu potrošili 1200 tona soli i 200 kubika sipine. Zadovoljni smo, a u Gorici građani nisu tražili pomoć Hitne zbog prijeloma – poručio je Dragan Perić, direktor VG Komunalca.

Lana Kovačević / Večernji list