Grad Velika Gorica

Obavijesti

Radionica o lokalnim akcijskim grupama (LAG-ovima)

euGrad Velika Gorica 11. listopada 2014. u 10:00 sati organizira radionicu u Pučkom otvorenom učilištu, na adresi Zagrebačka 37. Povod organiziranju radionice su Lokalne akcijske grupe (LAG-ovi) s ciljem poticanja članova lokalne zajednice u svakom naselju da se uključe u rad LAG, kako bi kroz osmišljavanje aktivnosti koje doprinose razvoju tih područja, kako na gospodarskom planu, razvoju infrastrukture, očuvanju prirodne, tradicijske, kulturne i povijesne baštine tako i na unaprjeđenju društvenog i kulturnog života stanovnika Grada Velike Gorice postali aktivni dionici istog.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane udruge, poduzetnike i pojedince iz naselja osim užeg centra Velike Gorice koji se ne može priključiti LAG-u da sudjeluju na radionici. Na radionici će nazočiti predstavnici LAG-ova, Ministarstva poljoprivrede, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Zagrebačke županije i Grada Velike Gorice, te će biti na raspolaganju za pitanja nazočnih.

Za sve dodatne informacije možete se javiti u Ured za EU fondove na broj telefona 01/555-9426, 01/555-9233, ili e-mail: eu.fondovi@gorica.hr. Također Vas molimo da zbog ograničenog broja mjesta potvrdite svoje sudjelovanje na gore navedene brojeve telefona ili e-mail do četvrtka 9. listopada. 2014. godine.