Grad Velika Gorica

Obavijesti

Još uvijek nije pronađen nestali muškarac

anto64Još uvijek nema novih informacija o nestanku 64-godišnjeg Ante Pelivana koji je u nedjelju se udaljio iz doma za starije osobe u Ključić brdu. Od nedjelje se za gospodinom, inače oboljelom od Alzheimerove bolesti, intenzivno traga na širem velikogoričkom području.

Potrazi su se uz policiju priključio i velik broj dobrovoljnih vatrogasaca iz velikogoričkih DVD-ova, kao i lovci i dobrovoljci, koji su pročešljali velik teren prekriven šumom. Ubrzo nakon dojave, zaprimljene u nedjelju oko podne, na teren su se uputili članovi HGSS-a, koji u suradnji s policijom, vatrogascima, lovcima te članovima HOSP-a i HUOPP-a za nestalim tragaju.

U nedjelju je teren pretraživalo 68 sudionika ove velike potražne akcije, u ponedjeljak je taj broj narastao na 108, a u utorak je u akciji 114 osoba. Tijekom sva tri dana u akciji sudjeluju i potražni psi. Osim HGSS Zagreb, potrazi se priključio i veliki broj gorskih spašavatelja iz nekoliko stanica HGSS-a: Karlovac, Ogulin, Varaždin, Samobor, Novska, Bjelovar i Gospić.