Grad Velika Gorica

Najave

'Domoljubi za pedijatriju'

koncertHumanitarni koncert duhovne glazbe pod nazivom «Domoljubi za pedijatriju» u organizaciji udruge «Zauvijek će živjeti hrvatski ratnici» održat će se u petak u dvorani «Gorica» s početkom u 18,00 sati, a sav prihod namijenjen je za pomoć velikogoričkom odijelu pedijatrije.

Na koncertu će nastupiti vokalno-instrumentalni sastav Emanuel, kulturno umjetničko društvo «Gradići», grupa «Ius», zbor «Navještenje» velikogoričke župe, grupa «RIM», te poznati kantautori duhovne glazbe Čedo Antolić i Luka Balvan.

Cijena ulaznica iznosi 40 kuna, dok će ulaz za djecu do 7 godina biti besplatan. Sav prihod donirat će se odijelu pedijatrije u Domu zdravlja za nabavu potrebne opreme. Ulaznice možete kupiti u kafićima «Roko» i «Herc», i u velikogoričkim župama Blaženog Alojzija Stepinca, Navještenja BDM, te Pohoda BDM u Vukovini i župi Sveta Tri Kralja u Donjoj Lomnici. Ukoliko bude ulaznica na dan koncerta, moći će se kupiti kod članova udruge. Za ostale informacije i narudžbu karata možete se obratit članovima udruge na broj 091 33 22 505.