Grad Velika Gorica

Vijesti

Velikogoričani dočekali zlatnog Giovannija Cernogorza

giovanni-vg-1Brojni Velikogoričani okupili su se danas ispred zgrade Gradske uprave kako bi pozdravili zlatnog olimpijca Giovannija Cernogorza. Gradonačelnik Dražen Barišić sa suradnicima, velikogorički sportaši i sportski djelatnici, te ostali sugrađani pljeskom su pozdravili i čestitali Cernogorzu osvajanje zlatne medalje u streljaštvu na Olimpijskim igrama u Londonu.

Gradonačelnik Dražen Barišić, koji je Cernogorza dočekao i u Zračnoj luci još jednom je čestitao našem olimpijcu na iznimnom uspjehu, te mu uručio prigodne poklone. Gradonačelnik je podsjetio na dugu tradiciju streljaštva u Velikoj Gorici i legende velikgoričkog streljaštva poput Željka Vađića i braće Gmižić.

U društvu Giovannija Cernogorza bio je i gradonačelnik Novigrada Anteo Milos, koji je sa gradonačelnikom Barišićem simbolično razmijenio zastave Novigrada i Velike Gorice kao simbol prijateljstva ova dva grada.

Giovanni Cernogoraz zahvalio se na čestitkama i svemu što mu je Velika Gorica kao njegov sportski dom pružila posljednjih godina.

Nakon Velike Gorice, Giovanni Cernogoraz uputio se u Novigrad u kojem živi s obitelji.

giovanni-vg-2giovanni-vg-3giovanni-vg-4giovanni-vg-5giovanni-vg-6giovanni-vg-7giovanni-vg-8giovanni-vg-9