Grad Velika Gorica

Vijesti

Uređeno igralište Dječjeg vrtića Velika Gorica

vrtic1Dječji vrtić Velika Gorica u Pucekovićevoj ulici od danas ima novo i po najvišim standardima uređeno igralište. Novouređeno igralište otvorili su gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić i ravnateljica DV Velika Gorica Irena Kozmić.

Podsjetimo, Dječji vrtić Velika Gorica jedan je od deset dječjih vrtića u Hrvatskoj koji je osvojio donaciju od 40.000 kuna u akciji “Ja volim vrtić”, u organizaciji Pampersa i dm-a. Ovim projektom bila su obuhvaćena po dva dječja vrtića iz pet hrvatskih regija koja su tijekom trajanja akcije prikupila najveći broj glasova, a u njoj je sudjelovalo ukupno 285 vrtića iz cijele Hrvatske.

Igralište je namijenjeno za djecu od tri do sedam godina, a ravnateljica Irena Kozmić već je najavila i nastavak uređenja za još mlađe.

Gradonačelnik Barišić u svom obraćanju okupljenima izrazio je zadovoljstvo uređenjem igrališta i posebno pohvalio rad i entuzijazam ravnateljice Irene Kozmić.

- Ovo je primjer kako bi to trebalo izgledati i zahvaljujem se svim djelatnicima i ravnateljici vrtića kao i svim donatorima koji su prepoznali ovu akciju i pripomogli da ovo igralište ovako izgleda. Naravno, da smo akciju financirali i iz gradskog proračuna i financirat ćemo ubuduće ovakve projekte – rekao nam je gradonačelnik Barišić.

Uz gradonačelnika Dražena Barišića, svečanom otvorenju nazočili su i njegov zamjenik Ervin Kolarec, predsjednica Gradskog vijeća Vesna Škare Ožbolt, saborska zastupnica Vesna Fabijančić Križanić, pročelnik gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zvonko Kunić i drugi uzvanici.

vrtic2vrtic3vrtic4vrtic5vrtic6vrtic7vrtic8vrtic9vrtic10vrtic11vrtic12vrtic13