Grad Velika Gorica

Vijesti

Sportska dvorana uskoro pod krovom

dvorana1Gradonačelnik Dražen Barišić i njegov zamjenik Ervin Kolarec obišli su danas zajedno sa svojim suradnicima gradilište sportske trenažne dvorane.

Trenutno se dovršava armirano-betonska konstrukcija, a prema očekivanjima izvođača radova, dvorana bi trebala biti potpuno dovršena do 30. listopada ove godine.

Sportska trenažna dvorana prostirat će se na 2100 metara kvadratnih s glavnom dvoranom dimenzija 47 puta 25 metra. Tu je i manja dvorana na petstotinjak kvadrata, teretana, svlačionice, kafić, ali i uredski prostori koje će koristiti sportske udruge.

Gradonačelnik Dražen Barišić naglasio je kako je sportska dvorana prvi kapitalni objekt koji se gradi u Velikoj Gorici, otkad je Velika Gorica postala grad.

- U proteklih 17 godina niti jedan novi objekt nije izgrađen u Velikoj Gorici. Sportska dvorana je prvi takav objekt i to dovoljno govori o značaju ovog projekta. A, kada dovršimo dovranu, krećemo prema izgradnji još jednog objekta kojeg Goričani već dugo iščekuju – gradskog bazena – rekao je gradonačelnik Barišić.

dvorana2dvorana3dvorana4dvorana5