Grad Velika Gorica

Vijesti

Vrijedna donacija Dječjem vrtiću Velika Gorica

vrtic1Dječji vrtić Velika Gorica jedan je od deset dječjih vrtića u Hrvatskoj koji je osvojio donaciju od 40.000 kuna u akciji “Ja volim vrtić”, u organizaciji Pampersa i dm-a. Ovim projektom obuhvaćena su po dva dječja vrtića iz pet hrvatskih regija koja su tijekom trajanja akcije prikupila najveći broj glasova, a u njoj je sudjelovalo ukupno 285 vrtića iz cijele Hrvatske.

Predstavnici Pampersa i dm-a vrijednu su donaciju danas predali ravnateljici DV Velika Gorica Ireni Kozmić. Donirana sredstva iskoristit će se za uređenje vrtićkog igrališta u Pucekovićevoj ulici.

Glavni cilj ove humanitarne akcije je pomoć djeci vrtićke dobi kako bi im se omogućio što ugodniji i sadržajniji boravak u njihovim vrtićima. Na taj način stvara se i kvalitetna podloga za njihov psihofizički i emocionalni razvoj te sretnije djetinjstvo. Osim DV „Velika Gorica“, najviše glasova prikupili su još i DV „Petar Pan“ Zagreb, DV „Sisak novi“, DV „Ciciban“ Otočac, DV „Girice“ Cres, DV „Vukovar 1“, DV „Vukovar 2“, DV „Slunj“ , DV „Biokovsko zvonce“ PO „Radost“ Makarska te DV „Cvit“ Sv. Filip i Jakov.

Prilikom uručenja donacije, ravnateljica DV „Velika Gorica“ Irena Kozmić nije krila svoje zadovoljstvo: „Iznimno mi je drago što je i naš vrtić obuhvaćen ovom humanitarnom akcijom. Ova sredstva jako će nam dobro doći kako bi našim mališanima omogućili još ugodniji i veseliji boravak u vrtiću te se zahvaljujem Pampersu i dm-u na pokretanju ove akcije .“