Grad Velika Gorica

Vijesti

Sve ekipe na terenu; snijeg će padati do sutra ujutro

snijeg9Obilan snijeg na velikgoričkom području neprestano pada još od noći s petka na subotu, a prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda padat će još sutra ujutro.

Na području Velike Gorice aktivirane su sve ekipe velike i male zimske službe. Na čišćenju gradskih prometnica i nogostupa angažirano je svo rasploživo ljudstvo i mehanizacija VG Komunalca.

Podsjećamo i apeliramo na vlasnike, odnosno korisnikezgrada, obiteljskih kuća i poslovnog prostora kako su dužni ukloniti snijeg i led s nogostupa u širini građevne parcele na kojoj je izgrađena zgrada, obiteljska kuća i poslovni prostor kao i s pješačkih prilaza do tih nekretnina. Isto tako vlasnici odnosno korisnici tih lokala dužni su ukloniti snijeg i led s pločnika ispred uličnih lokala. Snijeg i led s pločnika oko kioska i drugih pokretnih naprava dužni su ukloniti njihovi vlasnici odnosno korisnici.

Gradski stožer za zaštitu i spašavanje aktivno prati stanje na terenu. Sve potrebe hitne situacije i potrebe mogu se prijaviti gradskom Stožeru za zaštitu i spašavanje na broj telefona 099/3137 354.

snijeg33