Grad Velika Gorica

Vijesti

Prijatelji životinja pozivaju zainteresirane za udomljavanje pasa

pzvg1Udruga Prijatelji životinja Velika Gorica je kroz svoje aktivnosti ponovo obišla sklonište za životinje u Pokupskom Cerju, te je tom prilikom predala veću količinu hrane i ponešto opreme koju je uspjela pribaviti u proteklih 40-ak dana.

Svojim angažmanom pomogli su i pojedini građani Velike Gorice i njene okolice, ljudi velikog srca koji su osobno kontaktirali PŽVG želeći pomoći i donirati hranu za štićenike u skloništu.

Djelatnici skloništa ulažu velike napore kako bi se životinje osjećale dobro, prostori su se danonoćno grijali u ovih proteklih nekoliko tjedana uslijed vrlo niskih temperatura.

- Nažalost problem napuštenih i odbačenih pasa i štenaca i dalje stoji, također molimo svakoga tko može i želi udomiti psa da pogleda web skloništa i pomogne na taj način – kažu iz Prijatelja životinja uz apel da ne napuštate životinje i kontrolirate njihovo razmnožavanje.

pzvg2pzvg3

Životinje koje su trenutno u skloništu i traže novi dom možete pogledati na internetskim stranicama Skloništa za životinje Pokupsko Cerje.