Grad Velika Gorica

Obavijesti

Javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš za Bioelektranu - toplanu na šumsku biomasu u Velikoj Gorici

bioelektrana1Javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš za Bioelektranu-toplanu na šumsku biomasu u Velikoj Gorici održava se u razdoblju od 9. siječnja do 8. veljače 2012. godine, svakim radnim danom u vremenu od 8,00 do 15,00 sati, u prostorijama gradske uprave Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, Velika Gorica (soba 421 na 4. katu).

Predstavljanje Studije utjecaja na okoliš održat će se u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, Zagrebačka 37, u utorak 31. siječnja 2012. godine s početkom u 14,00 sati. Svoje primjedbe i prijedloge u svezi Studije zainteresirani mogu upisati u knjigu primjedbi ili dostaviti pisanim putem na adresu Upravnog odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice, HR-10410 Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34, i to do 16. veljače 2012. godine.

bioelektrana-poziv

Ovim putem pozivamo sve predstavnike zainteresirane javnosti da sudjeluju u javnome uvidu i daju svoje primjedbe, kako bismo osigurali nesmetanu provedbu ovog za grad i građane izuzetno važnog kapitalnog projekta koji će stanovništvu i privredi Velike Gorice pružiti sigurnost u budućoj opskrbi toplinskom energijom, poštujući najviše standarde zaštite okoliša, energetske učinkovitosti i smanjenja emisije stakleničkih plinova.

Priloženo:

1. Studija utjecaja na okoliš za Bioelektranu – toplanu na šumsku biomasu u Velikoj Gorici (PDF)

2. Studija – netehnički sažetak (PDF)

3. Oglas poziva na javnu raspravu