Grad Velika Gorica

Vijesti

Predstavljen 20. malonogometni turnir HVIDR-e

turnirJubilarni 20. malonogometni turnir HVIDR-e koji se održava od 5. do 15. siječnja predstavljen je danas na tiskovnoj konferenciji u Gradskoj upravi.

Turnir su predstavili predsjednik velikogoričke HVIDR-e Slavko Rukavina, Slavko Tolić koji je zadužen za organizaciju turnira, te ispred Grada zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.

Grad Velika Gorica je dvadeseto izdanje turnira potpomogao s 20 tisuća kuna. Ulaznice do završnice će biti po cijeni od 10 kuna, a na samoj završnici nagrade očekuju i same gledatelje.

- Tijekom 2012. godine u našemu gradu imamo četiri značajne sportske manifestacije. Imamo Jesenski kros djece i mladih, Turopoljsku trku, Noć boksa na otvorenom te Kup HVIDR-u i ovaj turnir pokazuje da je Velika Gorica grad sporta na što smo izuzetno ponosni – rekao je zamjenik Kolarec dodavši da je ovo jedan od najjačih malonogometnih turnira u Hrvatskoj.

Turnir se igra u dvije kategorije, seniori i veterani. Prijave se primaju u prostorijama Kluba HVIDR-a, na Trgu kralja Tomislava 4 još danas do 18 sati. U 19 sati u Plavom salonu na gradskom stadionu održat će se izvlačenje parova.

Nagradni fond ovog jubilarnog izdanja turnira iznosi više od 80 000 kuna. Uz prve četiri momčadi u svakoj kategoriji, nagrade će dobiti i najbolji strijelac, vratar i igrač, te fair-play ekipa turnira.