Grad Velika Gorica

Obavijesti

Ponovna javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice

zrakPozivaju se svi zainteresirani građani, predstavnici udruga i ostali na sudjelovanje u ponovnoj javnoj raspravi u jedinstvenom postupku donošenja Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice i stavljanja izvan snage Generalnog urbanističkog plana Grada Velike Gorice i urbanističkih planova uređenja UPU Rakarje, UPU Južno od Velikog polja i UPU Radna zona zapad.

Ponovna javna rasprava trajat će od 05. – 19.12.2011. godine.

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice kao i prostorni planovi koji se stavljaju izvan snage: Generalni urbanistički plan Grada Velike Gorice i urbanistički planovi uređenja UPU Rakarje, UPU Južno od Velikog polja i UPU Radna zona zapad tijekom trajanja ponovne javne rasprave izložit će se na javni uvid u zgradi Gradske uprave Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, radnim danom od 8:00 do 15:00 sati.

Javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice kao i o stavljanju izvan snage Generalnog urbanističkog plana Grada Velike Gorice i urbanističkih planova uređenja UPU Rakarje, UPU Južno od Velikog polja i UPU Radna zona zapad održat će se dana 14.12.2011. godine u 18:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka 37.

Stručna tumačenja tijekom ponovne javne rasprave osigurat će nositelj izrade plana Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice i stručni izrađivač plana Urbanistički zavod grada Zagreba d.o.o. iz Zagreba, Britanski trg 12.

Tijekom trajanja ponovne javne rasprave nove primjedbe i prijedlozi mogu se podnositi samo u svezi s izmjenama koje su nastale prihvaćanjem primjedbi iznesenih u prvoj javnoj raspravi.

Primjedbe i prijedlozi moraju biti čitko napisani i potpisani s adresom podnositelja, u protivnom se neće razmatrati.
Navedene primjedbe i prijedlozi mogu se tijekom trajanja ponovne javne rasprave, do zaključno 19.12.2011. godine, upisati u Knjigu primjedbi ili dostaviti Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice, 10410 Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34, poštom ili putem pisarnice.

Priloženo:

Urbanistički plan uređenja naselja Velika Gorica (ZIP; 70MB)