Grad Velika Gorica

Obavijesti

Seminar o fondovima Europske unije

euVG Poduzetnički centar d.o.o. u rujnu nastavlja s organizacijom seminara za poduzetnike koji su sufinancirani od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, te Grada Velike Gorice.

Seminar pod nazivom „EU fondovi“ održat će se 27. i 28. rujna 2011. godine u Velikoj Gorici u vremenu od 9 do 16 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Zagrebačka 37. Seminar je za sve polaznike besplatan.

Cilj seminara je upoznati sudionike s principima upravljanja projektima, odnosno primjenom projektnog planiranja prema standardima Europske Unije te prenijeti znanje, vještine i alate u primjeni izrade projekata za predpristupne fondove. Seminar je namijenjen samostalnim poduzetnicima, djelatnicima tvrtki u razvoju, udrugama, zadrugama, odnosno svima koji stalno ili povremeno sudjeluju u projektima, a koji žele steći ili osvježiti svoje znanje o vođenju projekata.

Zbog ograničenog broja polaznika, svi zainteresirani obavezno moraju unaprijed prijaviti svoje sudjelovanje u VG Poduzetničkom centru d.o.o, na broj telefona 6262-800, zaključno do 22. rujna. Više informacija o seminaru je dostupno i na www.poduzetnicki-centar.hr.