Grad Velika Gorica

Obavijesti

Natječaj za dodjelu sredstava za građanske inicijative iz programa „Naš doprinos zajednici“

Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH, na osnovi potpisanog Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, raspisuje drugi javni natječaj za dodjelu sredstava za građanske inicijative iz programa „Naš doprinos zajednici“, za 2011. godinu.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge, zaklade, javne ustanove (vrtići, škole, knjižnice i dr.) te jedinice lokalne samouprave (mjesni odbori, gradske četvrti) registrirani u RH s inicijativom čiji je cilj unaprijediti kvalitetu života u svojoj zajednici. Organizacije moraju imati sjedište na području Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Krapinsko-zagorske županije, Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije, Varaždinske županije i/ili Koprivničko-križevačke županije.
Najveći je iznos financijske potpore koja može biti dodijeljena 13.000,00 kuna. U ovom krugu natječaja može se odobriti ukupno 20 potpora.

NATJEČAJ ĆE BITI OTVOREN OD 15. rujna do 15. listopada 2011. godine.

Natječajna dokumentacija bit će od 15. rujna 2011. godine dostupna na internetskoj stranici www.zamah.hr, gdje možete naći detalje i rezultate održanih natječaja te informacije o dosad podržanim inicijativama.

Sve dodatne informacije možete doznati putem e-maila na adresi zamah@zamah.hr ili telefonom 01/3646237.