Grad Velika Gorica

Vijesti

Započinje edukacija gradskih službenika u Velikoj Gorici o pripremi i provođenju projekata Europske unije

poduzetniciVG Poduzetnički centar d.o.o., organizira cijelo-semestralnu edukaciju na temu pripreme i provođenja projekata Europske Unije za zaposlenike Gradske uprave i tvrtki u vlasništvu Grada Velike Gorice u trajanju od 150 školskih sati.

Namjera je na jednom mjestu okupiti djelatnike službenike Grada Velike Gorice, djelatnike komunalnih društava u vlasništvu Grada Velike Gorice kao i poduzetnike s područja Velike Gorice, predstavnike udruga i financijskih institucija koje djeluju u Velikoj Gorici. Na taj bi se način oko tematike razvoja Velike Gorice kroz dulje vrijeme kontinuirano okupljali svi značajni sudionici razvojnog procesa, educirajući se, istovremeno radeći na konkretnim razvojnim projektima.

Uloga obuke i izobrazbe o upravljanju sredstvima Europske unije stvoriti je kapacitete (ljudske i financijske) za apsorpciju strukturnih fondova Europske unije. Ulaskom u Europsku uniju povećavaju se sredstva financiranja, raste broj uključenih sudionika kao i namjene korištenja tih sredstava.

Edukacija će započeti 5. rujna 2011. godine, a inicijalni razgovor sa zainteresiranim polaznicima zakazan je za petak 15. srpnja 2011. godine u 14 sati u prostorijama Udruženja obrtnika – Kurilovečka 5, 10410 Velika Gorica.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti VG Poduzetničkom centru d.o.o., Zagrebačka 6 u Velikoj Gorici na telefon 01 6262 800 ili mail info@poduzetnickicentar.hr.