Grad Velika Gorica

Vijesti

2. Kup Hrvatske u akrobatskom rock'n'rollu

arrkgoricaAkrobatski rock’n’roll klub Gorica organizirao je u subotu 19.03. u OŠ Nikole Hribara Kup Hrvatske, koji je okupio više od 600 natjecatelja. Bio je to najbrojniji turnir održan u posljednjih deset godina.

Plesačice Gorice osvojile još dva zlata. Prva mjesta osvojile su ROCK MUSTRE u kojima plešu djevijčice od 5 do 8 godina, u kategoriji Mini formacija 3, te formacija UNIQUE, uzrast od 11 do 16 godina, u starijoj kategoriji Mini formacija 1.

ROCK MUSTRAMA to je ovo treća zlatna medalja u ovoj godini, čime su potvrdile dominaciju u svojoj kategoriji. Na ukupnoj listi Hrvatskog rock’n’roll saveza ROCK MUSTRE zauzimaju prvo mjesto.

Djevojčice iz formacije UNIQUE dokazale su u svom trećem nastupu da su ozbiljni konkurenti za najveće rezultate. Do sada su odvojile oba Kup RH i srebrnu medalju na kvalifikacijskom turniru u Križu.

Prvi puta na turnir izašla je i naša nova formacija NEW STARS u kategoriji Mini formacija 2. koja je osvojila osmo mjesto, a zapažene rezultate ostvarila su i tri plesna para.

Natjecanje je pratilo više od 800 gledatelja, a trajalo je od podneva pa sve do 22 sata.