Grad Velika Gorica

Vijesti

Suradnja Veleučilišta Velika Gorica i HRK Gorica

IMG_1042Gradonačelnik VG Dražen Barišić danas je primio predstavnike Veleučilišta Velika Gorica i Hrvatskog rukometnog kluba Gorica povodom potpisivanja Ugovora o poslovnoj suradnji u kojem goričko Veleučilište igračima HRK Gorice koji se žele školovati daje određene pogodnosti pri studiranju.

Ugovore su u prisutnosti gradonačelnika potpisali dekan VVG-a Ivan Toth i predsjednik HRK Gorica Neven Karas. Gradonačelnik je dao punu podršku ovakvom vidu suradnje sporta i školovanja istakavši da se nada da je ovo samo početak i putokaz ostalim sportašima i klubovima da se uz bavljenje sportom usporedo može i školovati. Potpisivanju ugovora nazočio je i mladi rukometni juniorski reprezentativac Ilija Brozović koji će biti prvi sportaš koji će studirati na Veleučilištu Velika Gorica po ovom programu.
Ovakve ugovore Veleučilište će preko Zajednice športova Grada Velika Gorica ponuditi i ostalim goričkim klubovima i sportašima koji imaju želju studirati jedan od stručnih ili specijalističkih diplomskih studija, naglasio je pri potpisivanju zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.