Grad Velika Gorica

Otvoreni natječaji

Natječaj za dodjelu sredstava za sufinanciranje nabave sadnica jagoda

Temeljem članka 8. Odluke o sufinanciranju nabave voćnih sadnica, loznih cijepova, sadnica jagoda i presadnica povrća u 2010.godini, Gradonačelnik Grada Velike Gorice raspisuje

N A T J E Č A J
za dodjelu sredstava za sufinanciranje nabave sadnica jagoda

1. Predmet natječaja:
Dodjela bespovratnih novčanih sredstava za sufinanciranje nabava visokokvalitetnih sadnica jagoda u iznosu od 0,50 kn po nabavljenoj i u 2010. godini posađenoj visokokvalitetnoj sadnici jagoda.

2. Opći uvjeti i kriteriji za dodjelu sufinanciranja:
Natječaju za bespovratno sufinanciranje mogu pristupiti samo poljoprivredna gospodarstva koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava i imaju status fizičke osobe, obrtnika ili pravne osobe, a koja udovoljavaju sljedećim uvjetima:
- imaju prebivalište, odnosno sjedište i podižu jagodnjak na području Grada na vlastitim površinama ili na zemljištu u zakupu za koje imaju ugovor sklopljen na rok od najmanje 5 godina;
- u 2010. godini posadili su najmanje 5 000 komada visokokvalitetnih sadnica jagoda;
Najveći broj sadnica jagoda koji će se bespovratno sufinancirati po jednom obiteljskom gospodarstvu iznosi najviše 30 000 komada.

3. Potrebna dokumentacija:
- zahtjev za sufinanciranje nabave sadnica jagoda;
- preslika računa o kupnji sadnica jagoda na kojoj je vidljivo: vrsta, sorta, broj komada, jedinična i ukupna cijena, datum i dobavljač;
- posjedovni list ili gruntovni izvadak za zemljište na kojem je obavljena sadnja, koji glasi na podnositelja zahtjeva ili članove obiteljskog gospodarstva, a za zakupljeno zemljište ugovor o zakupu koji glasi na podnositelja zahtjeva, sklopljen je na rok od najmanje 5 godina;
- dokaz o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava (preslika rješenja ili preslika zelene iskaznice)
- preslika osobne iskaznice ili Obrtnice ili Izvoda Trgovačkog suda o upisu u trgovački registar ne stariji od 30 dana.

4. Vrijeme trajanja natječaja:
Natječaj je otvoren do 28.kolovoza 2010. godine.

5. Naziv i adresa tijela kojem se zahtjev podnosi:
Zahtjev se podnosi na obrascu koji se podiže u sobi 407/IV Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, Velika Gorica.
Zahtjev i pripadajuća dokumentacija dostavljaju se s naznakom “Zahtjev za sufinanciranje nabave sadnica jagoda ” na adresu:

Grad Velika Gorica, Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu,
Trg kralja Tomislava 34, 10 410 Velika Gorica.

6. Informacije:
Sve informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i poljoprivredu Grada Velike Gorice, na tel. 62-69-947.

Priloženo:

Zahtjev za sufinanciranje nabave sadnica jagoda (MS Word dokument)