Grad Velika Gorica

Akti Gradonačelnika

Zaključak o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za provođenje natječaja za prodaju nekretnina i za osnivanje prava građenja na nekretninama u vlasništvu Grada Velike Gorice i Povjerenstva za davanje u zakup poslovnog prostora

REPUBLIKA HRVATSKA
ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
GRAD VELIKA GORICA
GRADONAČELNIK

Klasa: 080-01/2009-01/59
Urbroj: 238-33-01-2009-1
Velika Gorica, 21. listopada 2009.

Na temelju članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine br. 33/01, 60/01 – vjerodostojno tumačenje, 129/05, 125/08 i 36/09), Gradonačelnik Grada Velike Gorice dana 21. listopada 2009. godine, donosi

ZAKLJUČAK
o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za
provođenje natječaja za prodaju nekretnina i za osnivanje prava građenja
na nekretninama u vlasništvu Grada Velike Gorice
i Povjerenstva za davanje u zakup poslovnog prostora

I.

Osniva se Povjerenstvo za provođenje natječaja za prodaju nekretnina i za osnivanje prava građenja na nekretninama u vlasništvu Grada Velike Gorice i Povjerenstvo za davanje u zakup poslovnog prostora.

U Povjerenstva se imenuju:

1. Stjepan Kos – predsjednik

2. Ervin Kolarec – član

3. Stjepan Bunjevac – član

4. Aleksandra Šujica – član

5. Petar Karačić – član

6. Sanda Kulić Makar – član

7. Dubravko Katulić – član.

II.

Zadaća Povjerenstva za provođenje natječaja za prodaju nekretnina i za osnivanje prava građenja na nekretninama u vlasništvu Grada Velike Gorice je provođenje postupka natječaja i predlaganje tijelu nadležnom za raspolaganje nekretninama prihvaćanje najpovoljnije ponude, te predlaganje donošenja odluke u slučajevima kad je Grad Velika Gorica u obvezi prodaje i kupnje zemljišta.

Zadaća Povjerenstva za davanje u zakup poslovnog prostora je provođenje postupka natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora, garaže i garažnih mjesta, prestanku zakupa, davanje suglasnosti za davanje zakupljenog prostora u podzakup, odobravanje preinaka, pokretanje inicijative za iseljavanje bespravnih korisnika i obavljanje drugih poslova predviđenih zakonom.

III.

Ovaj Zaključak stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u Službenom glasniku Grada Velike Gorice.

GRADONAČELNIK
Dražen Barišić, v.r.