Grad Velika Gorica

Vijesti
,

Vodovod u Šiljakovini, obnova društvenog doma u Buni

barisic43Gradonačelnik Dražen Barišić danas je posjetio Šiljakovinu i Veliku Bunu, te je sa predstavnicima mjesnih odbora razgovarao o realizaciji projekata od važnosti za ovo područje.

Barišić je u Šiljakovini obišao školu i groblje, gdje mu je osnovne probleme predočio predsjednik Mjesnog odbora Šiljakovina Stjepan Rak. Prema njegovim riječima mještani su zadovoljni jer već ove godine kreće izgradnja magistralnog vodovoda Mala Buna – Šiljakovina – Peršinovec. Hitna sanacija potrebna je na objektu osnovne škole, za što je predviđena investicija u iznosu od 180 tisuća kuna, a u skoro će vrijeme početi i radovi na asfaltiranju groblja i izgradnji mrtvačnice.

Nakon Šiljakovine, gradonačelnik je obišao i nekoliko lokacija u Velikoj Buni sa vodećim ljudima mjesta, na čelu sa predsjednikom Mjesnog odbora Josipom Pukšićem. U Buni se pak prioriteti sanacija vatrogasnog i društvenog doma te prostorija športskog kluba. “Drago nam je da je gradonačelnik prepoznao naše potrebe, a sam njegov interes i dolazak u naše mjesto govori kako će se pozabaviti našim problemima”, rekao je Pukšić. Dotaknute su i teme gradnje dječjeg vrtića i sanacija državne ceste D31.