Grad Velika Gorica

Najave

Gorica za Robija

RobiVečeras se na stadionu Radnika u Velikoj Gorici, s početkom u 20 sati, održava humanitarni koncert “Gorica za Robija”. Naš mali sugrađanin Robert Zgurić, šestogodišnji je dječak koji boluje od Downova sindroma, a liječi se terapijom matičnih stanica u jednoj švicarskoj klinici.

Robert prima tri terapije godišnje po cijeni od 50 tisuća kuna. Do sad ih je primio sedam, a ovakav tip liječenja traje do njegove desete godine života. Cijena ulaznice je 35 kuna. Za Robijevo liječenje otvoren je i broj telefona, a svakim svojim pozivom darujete 6,10 kuna. Broj je 060 9996.

Na koncertu će nastupiti Nina Badrić, Hari Mata Hari, Miroslav Škoro, Antonija Šola, Ivana Kindl, Jacques, Petar Dragojević, Feminem, Buđenje, zvijezda „Operacije Trijumf“ Aleksandar Belov, Igor Cukrov i gosti iznenađenja.

Na koncertu će se održati i promocija CD singla „Vjerujem u anđele“ za koji tekst potpisuje Antonija Šola, a izvode ga, među ostalim i Oliver, Giboni, Žera, Nina Badrić, Antonija Šola, Petar Dragojević, Jacques, Ivana Kindl i drugi.