Grad Velika Gorica

Vijesti

Akcija “Sigurno u prometu”

prometZavršila je tjedna akcija „Sigurno u prometu“ kojom su na početku školske godine djelatnici policijske postaje i goričke HVIDR-e osnovcima pomagali na putu do škole.

Djeca su se upoznala s prometnim propisima i stekla sigurnost na ulicama grada, a u znak zahvale, sve sudionike akcije danas su darivali prigodnim poklonima. Pripremili su im, kažu, razne privjeske za ključeve i edukativne letke.
Policijska postaja već dugi niz godina organizira ovu akciju, a na sigurnost djece, kaže načelnik Policijske postaje Evelin Mustapić, paze tijekom cijele godine. Akciju je, podsjetimo, organizirao i Grad Velika Gorica, a gradonačelnik Dražen Barišić je, kaže, zadovoljan obavljenim poslom. „Moramo voditi računa i o tome da na sigurnost djece ne pazimo samo početkom već tijekom cijele godine. Zadovoljni smo učinjenim poslom, i dalje nastavljamo tako-, rekao je Barišić.
U cijeloj su priči, naravno, najvažnija djeca koja su i ovim putem uputila svoju poruku svim sudionicima prometa, a ona glasi „Vozači zapamtite, djeca su vaši prijatelji u prometu!“