Grad Velika Gorica

Vijesti

Čužićeva ulica na Plesu, Lužec i glavna cesta kroz Krušak dobili novi asfalt

krusakUkupne vrijednosti oko 220.000 eura gradonačelnik je obišao danas dovršene radove na asfaltiranju prometnica na tri lokacije, od Gradske četvrti Pleso, do Lukavca i Krušaka.

Na Plesu je asfaltirana Čužićeva ulica, za koju investiciju je Grad Velika Gorica izdvojio nešto više od 29 tisuća eura.

-Ponovno smo na Plesu, ovoga puta u Čužićevoj ulici koja je dobila novi asfalt. Asfaltirana je spomenuta ulica između Pleške i Ul. Šandora Brešćenskog, to je također bio važan projekt Gradske četvrti, doselilo se ovdje i nekoliko novih obitelji, pa smo u dogovoru s gradonačelnikom i Gradskom upravom osigurali da imaju što bolje uvjete za život-rekao je Slavko Perković, predsjednik Gradske četvrti Pleso.

Nakon dugo godina čekanja ulica Lužec u Lukavcu dobila je asfalt. Asfaltirano je 730 metara ulice, a vrijednost radova iznosi nešto više od 89 tisuća eura.

-Zadovoljni smo učinjenim unazad dvije i pol godine u Lukavcu. Imamo dobru suradnju s Gradom- kazao je Ivica Marčec, predsjednik Mjesnog odbora Lukavec.

Nakon Plesa i Lukavca u današnjem obilasku gradoaečlnik je obišao i Mjesni odbor Velika Buna, točnije naselje Krušak gdje je također investirano u asfaltiranje ulice.

-Zbog nedostatka asfalta bila je narušena kvaliteta života stanovnika. Pokušavamo riješiti problem neasfaltiranih ulica na području našeg grada. Ukupna vrijednost radova u ove tri ulice je 220 tisuća eura. Nastavit ćemo podizati kvalitetu života, do kraja mandata planiramo asfaltirati sve ulice koje do sada nisu imale asfalt- kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar prilikom obilaska asfaltiranih ulica.

- Još 2010. godine pisali smo peticiju za dobivanje asfalta. Automobili su nam bili stalno u prašini i blatu. Sretni smo što smo ga konačno dočekali- kazao je žitelj Krušaka Ivan Kotrman.

plesolukavec