Grad Velika Gorica

Obavijesti

Počinje rekonstrukcija Porinove ulice, promet se zatvara za sva vozila osim za stanare

Od sutra, 6. veljače, na snazi će biti privremena regulacija prometa radi početka izgradnje i rekonstrukcije vodovodne mreže i Ulice kneza Porina.

Planira se započeti s radovima na izgradnji vodovodne mreže i izgradnji/rekonstrukciji Ulice kneza Porina od ‘trokuta’ do Bonifačićeve. Sukladno navedenom, na spomenutoj dionici vrijedit će privremena regulacija prometa. Promet će biti zatvoren za sva vozila osim za stanare. Predviđeno vrijeme trajanja radova je 90 radnih dana. Početak radova kao i samo izvođenje može ovisiti o vremenskim uvjetima.

Riječ je o dijelu ulice u dužini 200 metara koji se proteže od tzv. trokuta do Ulice N. Bonifačića. Ovaj dio Porinove ulice bit će dvosmjeran, koridor prometnice bit će kolnik širine 6,0 m s obostranom pješačkom stazom u širini 1,6 m.

Na južnom priključku na Ulicu kneza Porina, planirano je urediti trokrako križanje s prometnim otokom (trokutom) razdvojenim voznim trakama za svaki smjer kretanja te s odvojenim voznim trakama za lijeve i desne skretače za izlaz na postojeću javnu prometnicu, kao što je bilo i do sada.

porinova